Prima paginăSocial

Se redistribuie pachetele cu alimente de la Uniunea Europeană

Se redistribuie pachetele cu alimente de la Uniunea Europeană

Dimensiune text

 

 

alimente UEȘomerii, pensionarii cu pensii de până la 450 de lei, beneficiarii de ajutor social și persoanele cu handicap aflate în situații critice ar mai putea primi un ajutor suplimentar din programul pe care Uniunea Europeană îl pune la dispoziția României.

În urma primei tranșe de distribuire a acestor pachete cu alimente către beneficiarii pe care Prefectura Neamț i-a înregistrat, au mai rămas în Roman circa 400 de pachete care nu au fost preluate. În acest sens, conducerea Primăriei Roman a anunțat că Direcția de Asistență Socială va redistribui aceste ajutoare către beneficiarii din toate categoriile, în special către cei mai defavorizați.

Distribuirea alimentelor se face de la depozitul amenajat la fostul Club Petrotub. Fiecare pachet conţine: 1 kg de făină albă, 2 kg de mălai, 400 g paste făinoase, 2 litri de ulei, 1 kg de zahăr, 300 g carne de vită la conservă, 200 g pateu de ficat de porc, 400 g pastă de tomate, 1 kg de orez, 500 g de fasole boabe. În Roman, există, conform datelor trimise de Prefectură către autorități, 5.000 de beneficiari ai acestui program.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Sunt foarte bine venite ajutoarele primite si daca este posibil as dori si un ajutor suplimentar. Telefon 0233725543 sau o751/918245. Va multumesc.