Prima paginăEconomie

Se primesc înscrieri pentru cursurile de formare profesională, la ALOFM Roman

Se primesc înscrieri pentru cursurile de formare profesională, la ALOFM Roman

Dimensiune text

 

 

Una dintre măsurile active de ocupare a forței de muncă aplicate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț este formarea profesională. Bugetul alocat AJOFM Neamț pentru anul 2019 permite înscrierea persoanelor care doresc să obțină o calificare, la mai multe cursuri.

La sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ALOFM) Roman, de pe strada Olteniei, se pot face înscrieri pentru cursuri de: lucrător în comerț, frizer – coafor – manichiurist – pedichiurist, contabil, operator calculator, lucrător în structuri pentru construcții, bucătar, inspector SSM și agent de securitate.

Pentru zona Piatra Neamț, AJOFM Neamț organizează cursuri de: tinichigiu carosier, lucrător în comerț, ospătar, lăcătuș mecanic, inspector resurse umane, frizer – coafor – manichiurist –pedichiurist, contabil, operator calculator, sudor și agent de securitate. La Tîrgu Neamț se primesc înscrieri pentru cursuri de: contabil, bucătar și lucrător finisor pentru construcții.

„Pentru persoanele aflate în evidența AJOFM Neamț, aceste cursuri sunt gratuite și se asigură decontarea transportului de la domiciliu la locul de desfășurare a programului de formare profesională”, a precizat directorul executiv al AJOFM Neamț, Daniel Chirilă.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Natalia 2 ani

    Când se fac înscrierile la curusile de bucătar?