Prima paginăLifestyle

Se poartă rochii de mireasă din dantelă şi miere de albine ca mărturie

Dimensiune text

Printre preferinţele viitoarelor mirese se numără rochiile de mireasă de culoarea ivoriu, din dantelă, cu un model cât mai simplu.

 

Vara este sezonul în care foarte multe cupluri decid să îşi unească destinele. Pe lângă cununiiile de la Starea Civilă şi de la biserică, mirii pun la cale o petrecere de nuntă care să fie de neuitat atât pentru ei, cât şi pentru invitaţi.

Cel mai important lucru pentru o mireasă este rochia. Potrivit specialiştilor din domeniu, anul acesta se poartă rochii de culoarea ivoriu sau de culoarea şampaniei, mai puţin rochiile de un alb imaculat. „Dantela este şi ea în topul preferinţelor clientelor noastre. În general, se caută rochiile cât mai simple, dar, totodată, elegante. Foarte rare sunt cazurile în care miresele ne solicită o rochie foarte încărcată, cu pietre sau mărgele”, spune Ana Maria Bostan, lucrător comercial la un magazin de rochii de mireasă din Roman.

Spre deosebire de alţi ani, nu se mai pune un preţ foarte mare pe invitaţiile la nuntă. Există şi situaţii deosebite, în care mirii ştiu exact ce îşi doresc şi optează pentru o invitaţie personalizată, dar, în cele mai multe cazuri, tinerii care se căsătoresc aleg o invitaţie cât mai simplă, şi ieftină, pe cât posibil, care să îşi împlinească numai rolul esenţial – acela de a anunţa cine se căsătoreşte şi unde are loc evenimentul.

O atenţie deosebită este dată, însă, mărturiilor care sunt oferite invitaţilor. Mirii încearcă să aleagă ceva util, dar şi memorabil, care să le amintească prietenilor şi rudelor despre marele eveniment din viaţa lor. Variantele de mărturii cele mai alese în 2014 au fost borcănele cu miere de albine, dar şi cu nisip colorat, batoane de scorţişoară, bomboniere, săpunuri sau lumânări parfumate.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0