Se modernizează mai multe trotuare din oraș

HomeActualitate

Se modernizează mai multe trotuare din oraș

 

trotuare 02Trotuarele de la Gară și până la barieră, pe ambele sensuri de mers, sunt modernizate în această perioadă. În același timp, se continuă lucrările de asfaltare la trotuarele de pe strada Bogdan Dragoș. Dacă unele investiții se realizează cu forțe proprii, altele se execută cu firme private.

“Trotuarele, pe stânga şi pe dreapta, de la gară și până la barieră, sunt finalizate. Se continuă asfaltarea trotuarelor pe strada Bogdan Dragoş. Se refac trotuarele de la blocurile 4 şi 6 în Aleea Revoluţiei, apoi, la sfârşitul acestei săptămâni, se va intra cu asfaltarea trotuarelor şi aleilor în Tudor Vladimirescu”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Firma StarPrest, cea care a câștigat licitația din acest an pentru refacerea infrastructurii pietonale, va interveni, într-un program ce prevede și termene de finalizare, pe mai multe tronsoane de trotuare. Astfel, societatea are de executat lucrări de modernizarea a trotuarelor pe strada Martir Cloşca (se va lucra în perioada 4 mai – 3 iunie), pe strada Vasile Lupu (în perioada 9-20 mai), pe strada Roman-Vodă (în perioada 23-28 mai) şi pe strada 8 Martie (în perioada 30 mai – 2 iunie).

 

Comentarii

WORDPRESS: 0