Se închide iar ocolitoarea, pentru ridicarea la cotă a căminelor

HomeSocial

Se închide iar ocolitoarea, pentru ridicarea la cotă a căminelor

 

 

Săptămâna trecută, o firmă specializată a efectuat lucrările de astupare a fisurilor longitudinale apărute pe porțiunea din E85 care traversează municipiul Roman. După finalizarea acestei proceduri, autoritățile spun că vor interveni, tot pe E85, pentru frezarea tuturor denivelărilor. În această săptămână se va programa și o nouă închidere a Arterei Roman Vest, pentru a ridica la cotă căminele, o primă acțiune de acest fel având loc în luna august.

„Analizăm, în aceste zile, posibilitatea de a mai închide încă o dată circulația pe bulevardul Nicolae Bălcescu, pentru a ridica la cotă căminele până în segmentul Sucedava – Miron Costin, astfel încât, pe viitor, dacă vom mai ridica astfel de cămine la cotă – și cu siguranță o vom face -, să avem posibilitatea de a devia traficul pe cele două străzi, și nu să-l aducem prin interiorul orașului. De asemenea, tot în cadrul acestui program de ridicare la cotă a căminelor, vom interveni și pe segmentul de E85 între Autogară și barieră”, a declarat primarul Lucian Micu.

La intervenția realizată în luna august de ridicare la cotă a căminelor de pe Artera Roman Vest, circulația a fost redirecționată pe centrul orașului. Autoritățile spun că, deși intervenția a început de noaptea, de la orele 22.00, pentru ridicarea la cotă a patru canale, lucrarea durează aproximativ 14 ore, fiind nevoie de timp pentru întărirea armăturii.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0