HomeActualitateRoman

Se închid şantierele la rețele de apă și canalizare

Lucrările de extindere a reţelelor de apă şi canalizare se vor termina în aproximativ două săptămâni.

În mai multe zone din Roman, în această toamnă se vor finaliza lucrări la reţele de apă sau de canalizare. Lucrările de extindere a reţelei de canalizare în cartierul Nicolae Bălcescu se vor finaliza, zilele acestea, pe strada Cocorului şi, în aproximativ două săptămâni, pe străzile Progresului şi Prundului. Se mai lucrează pe strada Primăverii, iar săptămâna viitoare, după ce va fi livrată comanda de 77 de structuri pentru canal, vor începe lucrările pe strada Islazului. Autorităţile locale spun că, atunci când vor începe lucrările pe strada Islazului, traficul greu va fi mutat pe artera Roman-Est. Mai sunt de executat lucrări pe străzile Zambilelor, Cornului şi Fundătura Cânepii. Ulterior, vor fi montate staţiile de pompare a apelor uzate, iar lucrările de extindere a reţelei de canalizare, realizate cu bani europeni, prin master planul derulat de ApaServ, se vor încheia în cartierul Nicolae Bălcescu.

Tot în acest cartier se lucrează, printr-un alt program, finanţat de Administraţia Fondului pentru Mediu, la extinderea reţelei de apă. Proiectul se va încheia în prima săptămână a lunii octombrie.

În cartierul Petru Rareş se schimbă conducte de la reţeaua de apă, cu bani din bugetul ApaServ, în colaborare cu administraţia publică locală. Se lucrează pe străzile Bucovinei, Ion Luca Caragiale şi Victor Hugo (din cartierul Favorit). Vor urma aceleaşi intervenţii şi pe strada Dr. Ghelerter, dar după ce acolo se va termina montarea conductei de canalizare, adică după 15 octombrie.

Comentarii

WORDPRESS: 0