Prima paginăEducatie

Se fac înscrieri pentru un nou cerc de jurnalism la Asociația Gong

Dimensiune text

Asociaţia Cultural Artistică “Gong” va organiza, începând cu 23 ianuarie, o nouă ediţie a Cercului de jurnalism pentru copii şi adolescenţi.

Elevii care cochetează cu meseria de jurnalist au posibilitatea de a se înscrie, până la data de 23 ianuarie, la Cercul de jurnalism organizat la Asociaţia Cultural Artistică “Gong” din Roman. La fel ca la ediţiile anterioare ale acestui cerc, la care au participat zeci de elevi, activitatea va fi coordonată de o echipă de jurnalişti.

Înscrierile se fac la sediul asociaţiei din strada Siretului, numărul 2 (lângă biserica romano-catolică “Fericitul Ieremia Valahul”).

Cercul de jurnalism este alcătuit dintr-un plan cu 12 puncte, conceput cu părţi de teorie şi cu exerciţii practice. Exerciţiile prevăd realizarea unei ştiri de televiziune, a unui interviu sau a unei emisiuni. Pe parcursul acestor cursuri, elevii vor avea posibilitatea de a sta faţă în faţă cu redactori, prezentatori, cameramani şi agenţi de publicitate şi vor putea afla din secretele meseriei lor.

Iniţiativa de a organiza un astfel de cerc de jurnalism i-a aparţinut lui Dragoş Toma, redactor şi realizator TV.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0