Prima paginăRoman

Se fac înscrieri în școli pentru bazinul de înot

Dimensiune text

Elevii care vor să se înscrie la ședințe de înot pot apela la profesorii de sport din școli și licee. Regulamentul de funcționare a bazinului de înot va fi aprobat de consilierii locali la finalul acestei luni.

 

 

Miercuri, reprezentanții administrației locale au participat la recepția tehnică a lucrărilor realizate pentru construirea bazinului de înot acoperit din Roman. Investiția, realizată de Compania Națională de Investiții – companie aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului – se ridică la peste trei milioane de lei, iar lucrările au fost realizate de firmele Moldocor din Piatra Neamț și Grup Lemn, din Roman. Săptămîna viitoare, bazinul de înot va fi inaugurat oficial, urmând ca, până la finalul acestei luni, consilierii locali să aprobe regulamentul de funcționare privind această investiție.

„Regulamentul de funcționare a bazinului de înot este în curs de realizare, urmând să fie supus aprobării consilierilor locali spre finele acestei luni. Cu această ocazie, vom stabili și tarifele pentru accesul elevilor, care nu vor fi mai mari decât cele practicate în Bacău. Astfel, elevii care vor să învețe să înoate vor economisi timp, dar și banii pe care îi cheltuiau pentru transportul la Bacău. La acest bazin de înot vor avea acces elevii din toate instituțiile școlare din oraș, însoțiți în mod obligatoriu de un profesor atestat în acest domeniu”, a precizat primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

Înscrierile pentru ședințele de înot la noul bazin acoperit au început deja în unitățile școlare din municipiu, prin intermediul profesorilor de educație fizică.

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • fur 8 ani

    stai, ca nu am inteles..adica daca sunt student si sunt din Roman si vreau sa iau cursuri de inot acolo, la bazin, nu o sa pot face asta?

  • Netty 8 ani

    Intrebare: cursuri pentru copiii din mediul rural?…….
    Cred ca reporterul, neaparat trebuie sa mai faca un articol si sa vina cu informatii CLARE…pe viitor