Prima paginăSocial

Se dă drumul la pista de role şi skateboard din ştrand

Se dă drumul la pista de role şi skateboard din ştrand

Dimensiune text

 

strand redeschidere 09În luna mai s-a inaugurat şi pista de role şi skateboard din zona de picnic din Complexul Moldova, dar ea nu a fost şi funcţională. Înainte de a da drumul la distracţie, dat fiind faptul că aici se pot produce accidente, autorităţile au dorit să se asigure că toţi beneficiarii îşi asumă eventualele pericole.

Amenzi pentru cei ce nu respectă regulamentul

Pista pentru role şi skateboard va fi disponibilă după următorul program: 1 mai – 31 octombrie (de la ora 10 la ora 20) şi 1 noiembrie – 30 aprilie (de la ora 13 Ia ora 17). Cum utilizarea acestei zone presupune un risc pentru utilizatori, s-a considerat a fi necesară reglementarea clară a unor reguli de utilizare a acestei zone. Mai exact, accesul publicului la pista de role şi skateboard este gratuit, dar accesul oricărei persoane este permisă doar după completarea unei declaraţii pe propria răspundere.

Utilizatorii pistei trebuie să aibă peste şase ani, copiii de până la 14 ani au nevoie de însoţitor, iar persoanele însoţitoare răspund pentru nesupravegherea, pierderea, accidentarea sau rănirea copiilor pe care îi însoţesc. Este obligatoriu ca utilizatorii sa poarte echipament de protecţie – cască, cotiere, genunchiere, apărătoare la mâini. Este interzisă utilizarea pistei pe vreme nefavorabilă – ploaie, ceaţă, zăpadă sau gheaţă. Cei care nu respectă regulamentul riscă sancţiuni între 100 lei si 500 lei, ce pot fi aplicate de agenţii Poliţiei Locale.

Declaraţie pe proprie răspundere

Aşa cum spuneam, utilizatorii vor fi obligaţi să dea şi o declaraţie pe proprie răspundere cu privire la faptul că îşi cunosc drepturile şi obligaţiile. Dar, în plus, declaraţia conţine şi un acord cu privire la drepturile de imagine.

„Sunt de acord ca toate filmările, fotografiile şi drepturile de imagine ce decurg din materialele produse în timpul activităţii să fie folosite de către proprietar şi administrator, după cum consideră de cuviinţă. Mă oblig să folosesc cu responsabilitate utilităţile din dotare, să nu distrug bunurile publice sau private, în caz contrar voi suporta daunele produse”, se arată în declaraţia pe proprie răspundere a celor care vor utiliza acest obiectiv.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0