Prima paginăEconomie

Se caută un nou director pentru centrul comercial Roman Value Centre

Se caută un nou director pentru centrul comercial Roman Value Centre

Dimensiune text

Primul centru comercial de tip strip mall din Roman, Roman Value Centre, caută un nou director. Compania Prime Kapital Development, cea care a investit în realizarea centrului comercial de pe strada Mihai Viteazul din Roman, a lansat, în această lună, campania de recrutare pentru un nou center manager pentru obiectivul din Roman, pe site-urile de recrutare.

Conform anunțului, noul manager trebuie să fie absolvent de studii superioare, să aibă o experiență mai mare de cinci ani și este de preferat să aibă cunoștințe solide despre piața de retail și despre sectorul imobiliar. Cei interesați pot obține mai multe detalii de pe site-urile specializate în recrutare. Actualul manager al Roman Value Centre, Lucian Pelepco, cel care s-a ocupat de proiectul centrului comercial de la Roman din august 2018 și până în prezent, urmează a rămâne în continuare în cadrul grupului Prime Kapital.

Centrul comercial Roman Value Centre, aflat pe strada Mihai Viteazul nr. 3, în zona autogării, și-a deschis porțile pentru clienți la data de 8 noiembrie 2018, o investiție a societății Prime Kapital, dezvoltatorul centrului comercial. În afară de cel din Roman, Prime Kapital operează sau va dezvolta în România mai multe centre comerciale – în Iași, Pitești, Târgoviște, Baia Mare, Balotești, Ploiești și Focșani.

Din cei 20.000 de metri pătrați ai complexului de la Roman, 6.500 sunt ocupați de un hypermarket operat de Carrefour, 3.500 de galerii comerciale, incluzând și o zonă de food-court, iar 10.000 de o amenajare de tip „strip mall” – un spaţiu comercial localizat în aer liber, unde magazinele sunt aranjate în linie, cu un trotuar în faţă. Cele circa 50 de companii care operează în noul centru comercial au înființat la deschidere aproximativ 600 de noi locuri de muncă. Între companiile care au deschis magazine în Roman Value Centre se numără: Altex, Jysk, CCC, Hervis, Deichmann, Pepco, KFC, Dabo Doner, Benvenuti, Vodafone, Cador, Inmedio, Banca Transilvania, Takko sau C&A.

 

 

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0