HomeEconomie

Se caută manager de proiect

Manager de proiect şi şefi de formaţie reprezintă cele mai noi oferte de muncă ale Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă  Roman.

Oferta de locuri de muncă a Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Roman este destul de săracă, în această săptămână. Pe listă sunt doar ceva mai mult de 100 de oferte, marea lor majoritate fiiind adresată şomerilor cu studii medii. Singurele oferte adresate celor cu studii superioare sunt un post de manager de proiect – pentru care, pe lângă studii se pun şi condiţii referitoare la experienţă, de cel puţin un an într-o funcţie de conducere şi de cel puţin trei ani în domeniul proiectelor cu finanţare europeană -, un post de kinetoterapeut şi trei posturi de şef de formaţie, pentru care se pot înscrie şi inginerii. Noutăţile pe lista locurilor de muncă vacante sunt doi agenţi de vânzări, pentru zona Roman şi pentru zona Piatra Neamţ.

În comparaţie cu săptămânile trecute, au dispărut din listă cererile de angajare pentru ingineri. Se caută, în continuare, confecţioneri şi asamblori din textile (17), muncitori necalificaţi în confecţii, călcătorese de lenjerie, dulgheri, asfaltatori, muncitori necalificaţi, zidari – tencuitori, faianţari, fierari betonişti, zugravi, tractorişti, combainer agricol, coafor, maseur, lucrători comerciali, un tehnician veterinar şi lucrători în bucătărie, patiseri, bucătari, ospătari, floricultori, grădinari, frizeri, barmari, manipulanţi şi grădinari, femei de serviciu şi supraveghetori de jocuri.

Comentarii

WORDPRESS: 0