Prima paginăSocial

Școlile de șoferi, monitorizate de Poliția Locală

Școlile de șoferi, monitorizate de Poliția Locală

Dimensiune text

 

Conducerea Poliției Locale a primit ca dispoziție să monitorizeze cu atenție activitatea școlilor de șoferi de pe raza municipiului Roman, în special în ceea ce privește menținerea curățeniei în zona de unde se pleacă pentru examenul de obținere a permisului de șofer. În plus, o atenție se va acorda și respectării legislației cu privire la traseele pe care pot învăța cursanții să conducă.

„Am solicitat Poliției Locale să monitorizeze cu atenție zona Chimiei, mai ales în zilele în care au loc examenele pentru permis, pentru ca și cursanții să lase curat în urma lor. Verificăm dacă în zonă există coșuri de gunoi funcționale și le vom repara și remonta, dacă este cazul, dar și reprezentanții școlilor de șoferi trebuie să știe că au obligația de a-și îndemna cursanții să respecte curățenia”, a declarat primarul Lucian Micu.

Conform hotărârii de Consiliu Local din acest an cu privire la circulaţia autovehiculelor aparţinând şcolilor de şoferi, cu cursanţi, acestea au și anumite restricții. Mai exact, nu este permisă circulaţia autoturismelor aparţinând şcolilor de şoferi, cu cursanţi, categoria A şi B, de luni până vineri, în fiecare săptămână (exclusiv sărbătorile legale) orele 07.00 -09.00 și între orele 12.00 -14.00, pe următoarele artere: bulevardul Roman-Mușat (din Favorit- intrarea în municipiul Roman până la intersecția cu B-dul Republicii); pe străzile Tineretului și Cuza Vodă (între străzile D. Gherea și Oituz); strada Bogdan Dragoș (tronson cuprins între intersecția cu Bulevardul Roman Mușat și intersecția cu Tineretului); strada Oituz (tronson cupins între intersecția cu Bulevardul Roman-Mușat și intersecția cu strada Cuza Vodă); strada Libertății (tronson cuprins între intersecția cu Bulevardul Roman-Mușat și intersecția cu strada Cuza Vodă) și pe Aleea Unirii (în spatele Casei de Cultură a Sindicatelor).

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Mihai 3 ani

    Mai bine sa verifice taximetristii din oras, felul in care arata masinile, deplasarea lor in trafic, dar probabil acesta e un aspect minor.