Școala văzută prin ochii profesorilor

Profesorii de la Colegiul Național „Roman-Vodă” sînt invitați să-și spună părerea, în mod confidențial, despre sistemul de învățămînt, despre cum văd ei școala și despre rolul disciplinei pe care o predau.

 

 

Colegiul romașcan a fost selectat între cele 200 de școli din România care vor participa la proiectul TALIS, care reprezintă primul studiu internațional axat pe mediul educațional și condițiile de desfășurare a activității profesorilor în școală.
Acest studiu oferă profesorilor și directorilor oportunitatea de a contribui la analiza și dezvoltarea mediului educațional. Studiul se desfășoară în 35 de țări din întreaga lume.

Profesorii vor răspunde on-line, strict confidențial, la întrebări care urmăresc gradul și tipul de dezvoltare profesională a profesorilor, precum și nevoile acestora și obstacolele care îi împiedică să participe la cursuri de formare și dezvoltare profesională, impactul pe care îl au politicile și practicile de la nivelul școlii, gradul de influență asupra profesorilor a politicilor actuale în domeniul leadershipului și manageriatului educațional.

Raportul final urmează a fi făcut public în iunie 2014.


COMENTARII

WORDPRESS: 0