HomeEducatie

Școala Bălușești, monitorizată de inspectorul general

Concluziile desprinse din cercetările întreprinse de echipa trimisă de conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Neamț la Școala Bălușești confirmă cele mai multe dintre acuzațiile pe care profesori din școală le aduc directoarei Elena Antăl.

 

 

Decizia finală va fi luată, însă, după ce situația acesteia va fi discutată în Consiliul de Administrație al ISJ Neamț. „Am răspuns deja printr-o scrisoare petenților care s-au adresat conducerii inspectoratului școlar. Cele mai multe dintre afirmațiile acestora au fost confirmate după vizita în teren a colegilor inspectori, dar hotărârea finală o vom lua după o analiză amănunțită a cazului. Cât de curând, voi face și eu o vizită la Școala Bălușești, pentru a discuta, la fața locului, și cu doamna director și cu ceilalți profesori din școală„, a spus inspectorul școlar general Viorel Stan.

În luna decembrie 2012, mai mulți profesori de la Școala Bălușești s-au adresat ISJ Neamț reclamând comportamentul profesoarei Elena Antal, directorul școlii. Ca urmare a scrisorii, o echipă formată din trei inspectori școlari a fost în școală și a discutat cu toate părțile implicate.

Comentarii

WORDPRESS: 3
  • Da dar insp. rromilor ce concluzie a tras? ca doar era si el implicat in proiectele de aici.

  • un consiler 11 ani ago

    ASTEPTAM CU NERABDARE SOLUTIONAREA ACESTEI PROBLEME …SAU CEI DE LA ISJ NEAMT VOR SA O LASE PE ACEASTA INDIVIDA SA-SI BATA JOC IN CONTINUARE ATAT DE CADRE CAT SI DE ELEVI SI PARINTII ACESTORA …
    DOMNUL INSPECTOR GENERAL CE ANCHETA DORESTE SA MAI FACA ?PROBABIL DORESTE SA INTIMIDEZE CADRELE ,POATE ACESTEA CEDEAZA PRESIUNILOR SI …CLANUL ANTAL RAMANE LA PUTERE PANA LA ALEGERILE URMATOARE …

  • Domnule ,,consilier,, oare numai directoarea este cea care a gresit? cine a ingradit toate neregulie? nu cumva este in legatura cu inspectorul de teritoriu? oare nu trebuie si el luat la intrebari? ce facea cand mergea sa verifice activitatea cadrelor? domnul distins Alexe margea lua …. la cunostinta si … pleca OARE CINE ESTE PRINCIPALUL VINOVAT? TOTI TREBUIE SCHIMBATI INCLUSIV INSPECTORUL A….