Prima paginăSport

SCM Petrotub Roman s-a întors din cantonament

Dimensiune text

Echipa de Liga a treia SCM Petrotub Roman a încheiat stagiul de pregătire montană de la Bicaz, în care s-a aflat timp de zece zile. În această săptămînă se vor disputa două amicale, la Suceava și Bacău.

 

Sub comanda antrenorilor Iosif Susanu și Gabriel Țapu, 19 dintre jucătorii din lot au reluat pregătirile, luni, în baza proprie, în două zile pe săptămînă fiind programate două antrenamente, iar în celelalte patru – cîte unul. Petrila va reveni marți la antrenamente după o pauză de două săptămîni în care a avut un deget de la picior în ghips din cauza unei fisuri.

A fost un cantonament reușit, din punctul meu de vedere. Tot ce mi-am propus în legătură cu condiția fizică și la capitolul forță am realizat. Am vut condiții foarte bune, două terenuri la dispoziție, liniște, zonă bună pentru alergări, astfel că băieții s-au putut pregăti bine. Am stabilit pentru această săptămînă și două jocuri de verificare. Primul va fi sîmbătă, la Suceava, cu Rapid, iar celălalt se va disputa sîmbătă, în deplasare, cu Sport Club Bacău. Pînă la începerea campionatului am vrea să mai facem un joc de verificare. Am mai dori să mai aducem un jucător, dacă se va putea. Deocamdată, nu ni s-a impus nici un obiectiv, astfel că nu ne gîndim încă la promovare. Vom vedea ce va stabili conducerea„, a declarat antrenorul Iosif Susanu.

Campionatul va începe în 31 august și va fi unul mai scurt decît precedentul, întrucît doar 13 echipe s-au înscris în campionat, nefiind exclusă nici posibilitatea retragerii uneia sau unora dintre ele pe parcursul campionatului, din cauza dificultăților financiare prin care trec majoritatea cluburilor.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0