Prima paginăSport

SCM Petrotub Roman a încheiat cantonamentul

Dimensiune text

La finalul stagiului de pregătire, echipa romașcană a învins cu 3-1 (2-0) Ceahlăul II Piatra Neamț, într-un meci de verificare. Următorul joc de verificare va fi vineri, 22 februarie, cu Aerostar Bacău.

 

 

Timp de aproape două săptămâni, lotul de jucători ai echipei de liga a treia SCM Petrotub Roman, condus de antrenorii Gheorghe Poenaru, Iosif Susanu și Gabriel Țapu, s-a aflat în cantonament de pregătire.
Vineri, 15 februarie, stagiul de pregătire s-a încheiat cu un joc amical, disputat pe terenul sintetic de la Piatra Neamț, în compania colegei de serie Ceahlăul II. Fotbaliștii romașcani au învins cu 3-1 (2-0), după ce au condus cu 3-0, golurile oaspeților fiind marcate de Mădălin Popa, din lovitură de la 11 metri, Vlad Pătrașcu și Ioan Harbuzaru.

Formula de start i-a avut în componență pe: Dornescu – Vlaicu, Ghidarcia, Carnariu, Ciobanu – Talpalariu, Popa, Chirilă, Harbuzaru – Menghia, Abuzătoaie. Pe parcursul partidei au mai intrat la joc Cernat, Costea, Lupușoru, Alexandru, Căpraru, Pătrașcu, Gafița și Țapu. Petrila, Sofronie, Damian și Marin nu au putut juca fiind accidentați.

De la începutul anului, SCM Petrotub a mai susținut trei partide de verificare. În precedenta, SCM Petrotub a încheiat cu scorul 0-5 amicalul cu Sport Club Bacău, lidera seriei I a ligii a treia. Tot la Piatra Neamț a mai pierdut un meci, 0-2, cu SC Bacău. A câștigat, în schimb, cu 3-1, partida din deplasare cu CSM Moinești, formație care în turul campionatului învinsese la Roman. În perspectivă, până la începerea returului, sunt stabilite încă două jocuri amicale. Primul dintre ele este cel de vinerea viitoare, 22 februarie, cu Aerostar Bacău, la Roman, dacă vor permite starea terenului și a vremii sau va fi căutat un teren accesibil. Celălalt meci amical este programat tot la Roman, cu Rapid Suceava, înainte de reluarea campionatului.

În caz că terenul nostru nu va fi practicabil pentru meciul cu Aerostar, vom încerca să jucăm la Tămășeni sau unde terenul este bun. Dacă nu se va putea, vom încerca o reprogramare. Cât despre stagiul de pregătire în cantonamentul centralizat, pot spune că băieții au răspuns foarte bine la solicitări, în condițiile unor antrenamente destul de dure. Accidentările nu au survenit în timpul ședințelor de antrenament, ci în jocurile de verificare, dar nu sunt deosebit de grave. Deși am făcut stagiul pe plan local, am avut condiții bune. Am beneficiat de înțelegere peste tot în oraș, unde am solicitat sprijin. Mă refer aici la Bazinul de înot, la baza sportivă Oz-er Golden sau la Școala numărul 9, în sala de sport a căreia am făcut pregătirea de forță. Perioada de transferuri nu s-a încheiat dar, în principiu, lotul a fost stabilit la cei 23 de jucători de acum. Deocamdată, nu se estimează modificări în componența acestuia, dar nici nu trebuie exclusă această variantă”, a declarat antrenorul secund Iosif Susanu.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0