Prima paginăSport

SCM Petrotub, 0-5 cu SC Bacău în meci amical

Dimensiune text

SCM Petrotub Roman a pierdut la scor, 0-5 (0-3), partida de verificare disputată cu Sport Club Bacău, în deplasare, cea de a doua partidă disputată săptămîna trecută. În cealaltă partidă, la Suceava, echipa romașcană fusese învinsă cu 2-0 de Rapid, fostă colegă de serie în liga a treia, formație promovată în acest an în liga secundă.

 

Am prins o zi mai proastă. Ei au un lot ca lumea și un antrenor, Viorel Tănase, bun. SC Bacău este cea mai bună echipă din serie, peste cea din precedentele două sezoane. Au adus jucători de la Farul Constanța, de la Galați și de la FCM Bacău. Scorul este sever. Am avut și noi cel puțin trei ocazii în prima parte a jocului. Ei au înscris de cîte ori au avut șuturi pe poartă. De prin minutul 55 au schimbat toată echipa, zece jucători. Noi n-am avut de unde. Repet, scorul este cam dur. N-a fost de 5-0. Și noi jucam, dar numai ei dădeau goluri. Echipa noastră e tînără și trebuie să avem răbdare. Este un schimb de generație„, a spus antrenorul secund Gabriel Țapu.

SCM Petrotub Roman a început meciul cu: Costea – Vlaicu, Ghidarcia, Marin, Lupușoru – Talpalariu, Chirilă, Popa, Țapu – Vulpe, Alexandru. Au mai intrat Harbuzaru, Gafița, Ciobanu, Alexoaie.

COMENTARII

WORDPRESS: 0