Schimbări majore în cartierul Petru Rareș

HomeSocial

Schimbări majore în cartierul Petru Rareș

 

 

Cartierul lipovenesc ar urma să fie modernizat pe mai multe aspecte ce țin de infrastructura rutieră și cea educațională, dacă administrația publică locală va câștiga un proiect pe care intenționează să-l depună în vederea accesării de fonduri europene. În acest moment, în zona Petru Rareș, pe mai multe străzi, se efectuează, încă de anul trecut, lucrări de extindere a rețelei de canalizare și a celei de preluare a apelor pluviale.

„Pentru această săptămână îmi doresc și o ședință de îndată de Consiliu Local, acolo unde vom avea de aprobat datele finale pentru proiectul cu finanțare europeană de amenajare și modernizare a Liceului Tehnologic «Vasile Sav» și intenționăm să avem și un proiect pentru cartierul Petru Rareș. Vom încerca să aprobăm și indicatorii tehnico-economici pentru Cartierul Lipovenesc, un program pe o axă nou apărută, care permite, pe lângă dărâmarea corpului vechi de școală, și construirea unui corp nou de școală, a unei grădinițe și a unei săli de sport, asfaltarea tuturor străzilor din Cartierul Petru Rareș, precum și modernizarea străzilor Sucedava, Miron Costin și Bucovinei”, a declarat primarul Lucian Micu.

Un proiect asemănător, spun reprezentanții Primăriei Roman, se referă la Cartierul Bălcescu, unde, pe lângă asfaltarea străzilor, se intenționează reabilitarea școlii și a sălii de sport, precum și amenajarea unui nou teren de sport.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0