Schimbări de conducere la AJOFM Neamț, ISJ Neamț și CCD Neamț

HomeSocial

Schimbări de conducere la AJOFM Neamț, ISJ Neamț și CCD Neamț

 

Începând de marți, 2 iunie, conducerile a trei instituții județene au suferit modificări, Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț și Casa Corpului Didactic (CCD) Neamț.

La ISJ Neamț, Dana Păiuș, profesor de limba franceză în cadrul Colegiului Tehnic „Petru Poni” din Roman și al Colegiului Național „Roman-Vodă”, consilier local PNL, a fost numită în funcția de inspector general adjunct, în locul Elenei Laiu. La AJOFM Neamț, Rodica Popescu, din cadrul ALOFM Roman, a fost numită în funcția de director executiv al instituției, în locul lui Daniel Chirilă. La CCD Neamț, Gabriela Banu, fost inspector școlar general adjunct și consilier județean PNL, a fost numită în funcția de director în locul Florentinei Moise. Numirile în funcție au fost făcute marți, în prezența prefectului județului Neamț, George Lazăr.

„Astăzi am participat la instalarea mai multor directori în funcții de conducere a instituțiilor publice deconcentrate din județul Neamț. Astfel, s-a înregistrat o schimbare de şefie la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Neamţ, unde a fost numită în funcţia de director doamna Rodica Titela Popescu. Aceasta nu este străină de mersul lucrurilor la AJOFM Neamţ, pentru că, în urmă cu câţiva ani, a fost şi ea la cârma instituţiei nemţene. Rodica Titela Popescu a mai condus instituţia în perioada 2005 – 2009, apoi a mai fost la cârma AJOFM Neamţ, vreme de câteva luni, în anul 2012.

Tot astăzi, pe postul de inspector şcolar general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ a fost numită profesoara Dana Păiuș. Ea o înlocuieşte pe Elena Laiu, al cărei mandat de inspector general adjunct a expirat vineri, 29 mai 2020. Doamna Păiuș este o persoană cu experienţă managerială, fiind membră a Corpului Naţional al Experţilor Educaţionali şi timp de 10 ani a fost şi inspector metodist al Inspectoratului Şcolar.

O altă numire, tot în învăţământ, este aceea a profesoarei Gabriela Banu, consilier judeţean, care ocupă, tot din 2 iunie, funcţia de director al Casei Corpului Didactic Neamţ, unde, de asemenea, a expirat mandatul directoarei Florentina Moise. Doamna Gabriela Banu a fost inspector general adjunct la Inspectoratului Şcolar Judeţean în perioada 2012 – 2015.

Le urez succes și reușite celor trei doamne și să aibă fiecare chibzuința de a face lucruri bune pentru elevi, pentru profesori, pentru cei de pe piața muncii și din sectorul privat și, în general, pentru nemțeni și pentru județul nostru”, a precizat prefectul George Lazăr.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0