HomeRoman

Scaunul viceprimarului Lucian Micu nu se clatină

Alianța Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) cu Uniunea Social Liberală (USL) nu va afecta în nici un fel structura Consiliului Local Roman și nici nu va clătina scaunul viceprimarului Lucian Micu – membru UNPR.

 

Foto: Lucian Micu, viceprimar Municipiul Roman

 

 

La alegerile locale din acest an, UNPR a făcut parte din aceeași alianță cu Partidul Democrat Liberal, alianța constituită la nivel local ocupînd 11 locuri din cele 21 disponibile în Consiliul Local. Evenimentele petrecute în cadrul Consiliului Județean, unde vicepreședintele Mihai Fărcășanu a fost înlocuit cu Emilia Arcan (PSD), prin votul a 21 de consilieri, nu se vor putea repeta și în cadrul Consiliului Local Roman, consideră primarul Laurențiu Dan Leoreanu.
Avem 11 consilieri locali din cadrul alianței APEL, unul dintre ei fiind viceprimarul Lucian Micu. Alianța APEL are majoritate în Consiliul Local, deci situația este diferită față de cea de la Consiliul Județean, unde majoritatea are o altă structură. Nu se poate discuta despre schimbarea viceprimarului Lucian Micu. El face parte din echipa noastră„, a susținut Laurențiu Dan Leoreanu, precizînd că în Consiliul Local Roman este „pace”, consilierii locali avînd drept unic obiectiv nu lupta politică, ci dezvoltarea municipiului.

Comentarii

WORDPRESS: 0