Sauna de la Bazinul de înot este temporar închisă

HomeSocial

Sauna de la Bazinul de înot este temporar închisă

 

 

Sauna de la Bazinul de înot, din subordinea Clubului Sportiv Municipal Roman, este temporar închisă, anunță reprezentanții instituției. Motivul este determinat de apariția unor defecțiuni, la care se lucrează pentru remediere.

„Club Sportiv Municipal Roman informează că, începând de astăzi, 1 octombrie 2018, este interzis accesul publicului la sauna din cadrul Bazinului de Înot (Complexului Sportiv Sala Sporturilor Roman, Bd. Roman Mușat nr. 82), din cauza unei defecțiuni apărute în funcționarea acesteia. Restricția va fi menținută până la remedierea situației; orice modificări survenite vor fi anunțate în timp util. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este anunțul făcut de către reprezentanții CSM Roman.

De anul trecut, sauna poate fi utilizată de cei care vin la bazin în schimbul unei taxe stabilită la valoarea de 20 lei şi care permite accesul la saună (1 şedinţă) şi la bazinul de înot (timp de o oră). Bazinul este deschis de luni până vineri între orele 10.00 și 21.00, iar în weekend de la 09.30 la 21.00 (cu pauză de la 14.00 la 16.00).

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0