Prima paginăSocial

Sătucul lui Moș Crăciun, cu Târg de iarnă și patinoar

Sătucul lui Moș Crăciun, cu Târg de iarnă și patinoar

Dimensiune text

 

Aceeași firmă care a încheiat în ultimii doi ani parteneriate cu Primăria municipiului Roman vrea ca și în acest an să pregătească, pe cheltuiala sa, evenimentele de agrement și distracție pentru sezonul de iarnă. Ediția din acest an a „Sătucului lui Moș Crăciun” presupune ca societatea Viobeti Comimpex SRL București să organizeze un Târg de iarnă, un patinoar în parcarea de la Colegiul Național „Roman-Vodă” și să asigure și scena pentru Revelion.

Târgul de iarnă se va desfășura pe parcursul lunii decembrie, în timp ce patinoarul va fi funcțional în perioada 1 decembrie 2017 – 28 februarie 2018.

„Pentru Târgul de iarnă, Primăria Municipiului Roman va pune la dispoziția firmei 20 de căsuțe din lemn. Societatea Viobeti va asigura o scenă de spectacole (în perioada 29 – 31 decembrie 2017), dotată cu instalație de lumini și sonorizare, corturile aferente celor 20 de căsuțe  și spectacolul din seara de Revelion. În noaptea dintre ani, după ora 21.00, societatea va asigura un recital de folclor susținut de un artist de muzică populară de talie națională, după ora 22.00 – concerte de muzică ușoară ale unor trupe de talie națională, care vor fi stabilite de comun acord cu Primăria Municipiului Roman și, începând cu ora 00.00, concert susținut de Daniel Trifu și «Taraful de odinioară»”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor locali care vor trebui să dezbată oportunitatea unui astfel de acord de parteneriat.

Patinoarul, care va avea 35 pe 15 metri, va fi amplasat în parcarea de la Colegiul Național „Roman-Vodă” începând cu data de 1 decembrie 2017 și va fi demontat pe data de 28.02.2018. Firma va asigura un număr de 150 de perechi de patine de gheață, pentru a fi închiriate de public. „În cazul în care temperaturile ridicate nu vor permite funcționarea la parametri optimi a patinoarului, este posibil ca acesta să fie dezafectat mai devreme de 28.02.2018. Pe toată perioada funcționării patinoarului, cetățenii din municipiul Roman și din împrejurimi, începători sau avansați, vor avea posibilitatea să beneficieze de serviciile de agrement oferite și să închirieze patine de gheață de la căsuța amplasată lângă patinoar”, se mai arată în documentul menționat anterior.

Scena de spectacole va putea fi folosită și de Municipiul Roman pentru organizarea Festivalului de datini și obiceiuri „Roman Metropolitan”, precum și pentru organizarea spectacolului de Revelion.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0