Șapte persoane adăpostite de ger la „Casa Speranței”

HomeSocial

Șapte persoane adăpostite de ger la „Casa Speranței”

 

 

În cea mai rece noapte a acestui început de an, noaptea trecută au fost cazate în adăposturile pentru persoane fără adăpost din județ 64 de persoane. Dintre acestea, șapte (cinci bărbați și două femei) au fost cazate la adăpostul „Casa Speranței” din Roman, administrat de Direcția Socială din cadrul Primăriei Roman, 31 la adăpostul din cartierul Speranța din Piatra Neamț, șapte la adăpostul din Roznov și 19 la adăpostul din Tîrgu Neamț.

La adăpostul „Casa Speranței”, aflat la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu bulevardul Nicolae Bălcescu, sunt disponibile în total 13 locuri, însă, în cazul în care numărul celor aflaţi în necesitate este mai mare, asistenţii sociali mai pot pune au la dispoziţie câteva paturi. Persoanele cazate la adăpost au şi condiţiile asigurate pentru a avea o igienă corporală corespunzătoare.

Conform meteorologilor, vremea se menține geroasă noaptea și dimineața până la finalul acestei săptămâni. Marți, la ora 13, în zona Romanului de înregistrau -8°C, iar în zona Piatra Neamț -9°C. În această noapte, minimele au coborât la Roman până la -12°C, iar în zona Piatra Neamț la -13,1°C, în timp ce la stația meteo Ceahlău – Toaca s-au înregistrat -18°C.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0