Prima paginăSocial

Sala de festivități a Primăriei, gata pe 15 martie

Sala de festivități a Primăriei, gata pe 15 martie

Dimensiune text

 

 

La finele anului trecut, arhitecții din cadrul administrației publice locale au creionat un proiect pentru modernizarea sălii de festivități de la parterul instituției, iar lucrările au demarat cu îndepărtarea mobilierului vechi, refacerea structurii sălii și a balconului, care, de ceva ani, era inutilizabil din cauza scaunelor stricate. Lucrările continuă și se estimează că, la mijlocul lunii martie, întregul spațiu va fi modernizat.

„Lucrările la reamenajarea sălii de festivități a Primăriei municipiului Roman continuă într-un ritm alert și sunt sigur că, peste două luni, le voi putea oferi cetățenilor un spațiu modern pentru susținerea de conferințe, ședințe sau spectacole. S-au operat deja modificările pentru realizarea ușilor de intrare/ieșire, astfel încât spațiul să respecte reglementările cu privire la protecția persoanelor în caz de incendiu. Balconul va fi renovat și va putea fi utilizat, oferind o imagine de ansamblu asupra întregii săli. Scaunele, în jur de 220-230 locuri, urmează a fi comandate. Mai lucrăm la ultimele finisaje, după care va urma montarea scenei, ce va fi prevăzută cu sistem de proiecție și, bineînțeles, un sistem audio performant. La finele lunii martie deja am programat ca sala să poată fi utilizată pentru desfășurarea festivalului anual Lucky Kids Dance, iar mai apoi pentru Festivalul național de Teatru «Gong»”, a declarat primarul Lucian Micu.

Noua sală va avea o scenă prevăzută cu ecran de proiecție, în sală vor fi scaune confortabile și dotarea va presupune un sistem de sonorizare performant.

 

 

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0