Prima paginăNeamt

S-a zdobit cu Mercedesul de un copac

Dimensiune text

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Botești, a decedat din cauza ploii puternice, joi, într-un accident rutier care a avut loc pe drumul național DN 15D.

 

 

Bărbatul era la volanul unui autoturism Mercedes și se deplasa pe direcția Piatra Neamț – Roman. Înaintre de intrarea în localitatea Bălănești, în condițiile unui carosabil ud și de ploaie puternică, șoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă prin dreapta direcției de mers și a intrat într-un arbore de pe marginea drumului. Din păcate, impactul a fost fatal pentru șofer. Mai mulți conducători auto care au trecut pe DN 15D imediat după producerea accidentului au oprit, cu intenția de a acorda primul ajutor, dar totul a fost în zadar, bărbatul fiind prins între fiarele contorsionate ale mașinii. Șoferul care și-a pierdut viața era singur în autoturism. Se pare că voia să ajungă acasă, acesta fiind din comuna Botești.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 5
 • Inainte de a scrie si de a publica aberatii, citeste! Înaintre sau inainte?
  Accidentul a avut loc cu un kilometru inainte de intrarea in Bahna Mare. Asa ca documenteaza-te!

 • Corectorul doarme. Redactorul sef doarme. Editorul si secretarul de redactie dorm si ei. Ziarul se scrie singur. Il corecteaza cine mai apuca. Oameni buni, luati bani degeaba.

 • victoria 8 ani

  este adevarat,dorm toti iau bani degeaba accidentul intradevar a avut loc la cca 1 km de Bahna.Condoleante familiei…

 • nelu pavel roman 8 ani

  DZEU SA IL IERTE SI ODIHNEASCA IN PACE A FOST UN OM MINUNAT UN OM DE OMENIE CUM RAR GASESTI. FIE-I TARINA USOARA ADIO PRIETEN DRAG NE VOM INTILNI DINCOLO IN LUMEA CELOR DREPTI……………..

 • nelu pavel roman 8 ani

  DOMNILOR CE VIZIONATI ACESTE COMENTARII ROG RESPECUOS NU MAI FACETI COMENTARII NEFONDATE VIZAVI DE FULGERATOAREA MOARTEA A CELUI CE A PLECAT DINTRE NOI MILUT CIUCHES LASA-TIL SA SE ODIHNEASCA IN PACE ….DZEU SA IL AIBA IN PAZA SI SA-I FIE VESNICA AMINTIREA. ADIO PRIETEN DRAG …..