Prima paginăEducatie

S-a predat ștafeta la inspectoratul școlar

Dimensiune text

Luminița Vîrlan, fost inspector școlar general al județului Neamț pînă vineri după-amiază, a predat conducerea învățămîntului nemțean către Viorel Stan, proaspăt numit în funcție.

 

Schimbul de ștafetă a avut loc în prezența subprefectului de Neamț, Daniela Soroceanu, și a întregii echipe a inspectoratului școlar. Evenimentul a fost caracterizat de o atmosferă destinsă și s-a încheiat cu pișcoturi și șampanie, oferite de fostul inspector general Luminița Vîrlan, care a mulțumit, cu acest prilej, colegilor cu care a lucrat în inspectoratul școlar. Noul inspector general Viorel Stan este profesor de chimie la Colegiul Național „Roman-Vodă” și a fost, timp de mai mulți ani, director al Colegiului Național „Roman-Vodă” și inspector general adjunct timp de șase luni.
Chiar dacă, deocamdată, ordinul de numire a vizat doar inspectorul școlar general, este posibil ca, printr-un ordin de ministru, să fie schimbați din funcție și cei doi inspectori școlari general adjuncți, Liliana Georgescu și Vasile Munteanu, care au și calitatea de membri ai PDL.

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Laudatio 9 ani

    „calitatea de membri ai PDL.” – dar nu se mentioneaza defectele. Sa intelegem ca sunt doar plini de calitati? exprimari ziaristice, pompoase dar goale de continut.

  • profesori 9 ani

    Da era frumos sa plece cu aplauze dar e dulce MIEREA conducerii , ca de altfel nu mai venea inca o data , din adjunct in general , dar pisica cand ajunge la slanina spune ca nu e buna , VAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!