S-a încheiat a doua ediție a proiectului GROW pentru liceenii din Roman

HomeSocial

S-a încheiat a doua ediție a proiectului GROW pentru liceenii din Roman

 

 

Biblioteca Municipală „George Radu Melidon” din Roman a fost din nou gazda proiectului educațional GROW, aflat la a doua ediție în Roman. Peste 50 de tineri din toate liceele din oraș au participat, timp de două săptămâni, în cel mai mare program național cu predare în limba engleză. Ei au luat parte la sesiuni de dezvoltare personală și profesională, facilitate de traineri internaționali din Spania și Franța. GROW este conceput și dezvoltat la nivel național de organizația „Școala de Valori” și implementat în Roman de KULT Hub, în parteneriat cu Primăria Municipiului Roman și Biblioteca Municipală „George Radu Melidon”.

La festivitatea prilejuită de finalizarea celei de-a doua ediții a proiectului a participat luni, 19 februarie, și primarul Lucian Micu, care a apreciat inițiativele create de adolescenți în cadrul proiectului, cum ar fi: High School SWAP – schimb de experiențe între elevii liceelor din oraș, târgul de internship-uri și acțiuni de voluntariat sau festivalurile sportive.

GROW este cel mai mare program național cu predare în limba engleză, care oferă tinerilor posibilitatea de a participa la sesiuni de dezvoltare personală și profesională, facilitate de traineri internaționali, program conceput și dezvoltat la nivel național de organizația Școala de Valori.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0