S-a deschis târgul de Crăciun amenajat în centrul orașului

HomeSocialTimp liber

S-a deschis târgul de Crăciun amenajat în centrul orașului

Vineri, 9 decembrie, a fost deschis târgul organizat de municipalitate cu prilejul sărbătorilor de iarnă, în Piața „Roman Vodă”, acolo unde romașcanii pot găsi, în aceste zile, preparate tradiționale de carne, articole vestimentare, dar și produse de artizanat.

„Începând din această seară, iluminatul ornamental și «Căsuțele lui Moș Crăciun» vor fi deschise! Atmosfera festivă din Piaţa «Roman Vodă» va fi creată de «Căsuțele lui Moș Crăciun», amenajate în perioada 9 – 24 decembrie. Căsuțele au fost așezate pentru producătorii din țară, care au pregătit o varietate de decorațiuni, obiecte cu specificul Crăciunului, vin fiert, alimente și preparate tradiționale. La Roman vor fi prezenți producători din Bacău cu aranjamente de Crăciun, Bistrița Năsăud – specialități brânzeturi, Brașov – preparate tradiționale din carne, Harghita – produse de artizanat, dulciuri și vin fiert, Pașcani – articole vestimentare. Producători din zona Romanului vor expune confecții de blană și dulciuri proaspăt preparate. De asemenea, urmează instalarea unei terase cu preparate la grătar”, au transmis reprezentanții primăriei.

Și iluminatul ornamental din oraș va fi pornit vineri seară, aranjamentele existente fiind amplasate în centrul orașului, până la sensul giratoriu din Favorit, parcul din fața Primăriei și Pietonal Ștefan cel Mare.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0