Prima paginăEconomie

S-a deschis primul restaurant KFC din Roman, cu o investiție de 400.000 de euro

S-a deschis primul restaurant KFC din Roman, cu o investiție de 400.000 de euro

Dimensiune text

 

 

Sphera Franchise Group a deschis primul restaurant KFC din municipiul Roman, în urma unei investiții de aproximativ 400.000 de euro. Localizată în centrul comercial Roman Value Centre, în zona de food court, noua unitate reprezintă cea de a doua deschidere KFC din judeţul Neamţ şi cel de-al 73-lea restaurant din portofoliul extins al brandului la nivel naţional şi internaţional, informează un comunicat al companiei.

Această unitate este construită conform standardelor internaţionale KFC, oferind consumatorilor o experienţă inedită. Noua locaţie dispune şi de două chioşcuri digitale pentru plasarea de comenzi rapide cu metode de plată multiple: card sau cash.

Odată cu deschiderea noului restaurant, au fost create 35 de noi locuri de muncă, precum: lucrător bucătărie, casier, bucătar, asistent manager. „Pentru a ocupa aceste posturi nu este nevoie de experiență anterioară de lucru, însă este nevoie de o atitudine pozitivă și de dorința de a lucra. Noilor angajați li se oferă posibilitatea de a alege un program de lucru flexibil de 8h/zi, 6h/zi, 4h/zi sau program de weekend. La începutul colaborării, ei sunt instruiţi și pregătiți la locul de muncă de către un trainer dedicat. Ulterior, există posibilitatea obținerii unei calificări și  dezvoltării unei cariere în domeniu. Pe durata colaborării, adițional salariului de încadrare și tichetelor de masă, beneficiază de creșteri salariale corelate cu vechimea, bonusuri de fidelitate, prime ocazionale de Crăciun/Paște. Odată cu deschiderea noii locaţii, reţeaua KFC ajunge într-un nou oraş din ţară, oferindu-le consumatorilor cele mai delicioase și proaspete produse preparate, în fiecare zi, în restaurant, de către bucătari, după rețeta secretă a colonelului Sanders”, precizează comunicatul companiei.

„Continuăm strategia de dezvoltare propusă pentru anul în curs și ne bucurăm să anunţăm deschiderea celui de-al 73-lea restaurant KFC din ţară. Oraşul Roman reprezintă un punct important pe harta KFC la nivel de accesibilitate a brandului datorită poziționării strategice, în zona gării, un punct de tranzit important în oraş. Ne propunem să continuăm planurile de extindere la nivel naţional pentru a fi cât mai aproape de consumatorii noştri și pentru a le oferi cele mai bune produse, gătite proaspăt în fiecare zi, special pentru ei”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

Restaurantul KFC este situat în centrul comercial Roman Value Centre, zona de food court – strada Mihai Viteazu, nr. 3-5, parter. Pentru mai multe detalii despre noutăţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell. În România, lanţul de restaurante KFC numără 73 de restaurante, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și şapte în Italia.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0