S-a deschis primul magazin de echipamente și accesorii de instalații Kazan din Roman

HomeEconomie

S-a deschis primul magazin de echipamente și accesorii de instalații Kazan din Roman

Joi, 8 septembrie, în municipiul Roman și-a deschis porțile un nou magazin de echipamente și accesorii de instalații, magazinul Kazan, de pe strada Ștefan cel Mare – E 85, nr. 291, acolo unde cei interesați pot găsi soluții complete pentru instalații termice, hidro, sanitare, climatizare și electrice. La eveniment, pe lângă echipa Kazan de la Roman, au fost prezenți reprezentanții autorităților locale, precum și specialiștii din întreaga rețea a companiei.

Kazan este un brand al firmei SC Kazinst Grup SRL, cu acționariat 100% românesc, ce a luat naștere în aul 2010, în orașul Vaslui. Echipa companiei are la acest moment 120 de angajați și șase puncte de lucru, deschise în Otopeni, Roman, Vaslui, Bârlad, Iași, Chișinău și Cluj. Planul de extindere al companiei este unul ambițios, intenționându-se acoperirea tuturor zonelor țării în următorii trei ani.

Magazinul Kazan din Roman cuprinde un showroom de circa 400 de metri pătrați, dar și un depozit, împărțit în două hale, de circa 1.200 de metri pătrați. Aici poate fi găsită o gamă largă de produse – instalații sanitare, instalații termice, instalații de canalizare și aducțiuni cu apă, instalații electrice, instalații de climatizare și ventilare, inclusiv instalații de irigații. Kazan deține propriul service, dar și propria flotă pentru transportul produselor către clienți.

Am ales municipiul Roman pentru faptul că reprezintă atât un nod rutier, cât și un oraș cu potențial economic de viitor. Țin să mulțumesc oamenilor de aici pentru primirea caldă pe care am avut-o aici în orașul Roman, dar și autorităților, pentru sprijin, consultanță și pentru promptitudinea cu care au reacționat la cerințele noastre pentru autorizări”, afirmă Ciprian Ilisei, director pe zona de Est al companiei.

De ce să aleagă Kazan locuitorii din Roman și zona metropolitană

Magazinul Kazan se recomandă atât prin calitatea angajaților, o echipă tânără și dinamică, cât și prin oferta de produse și servicii, adresate atât persoane fizice, cât și persoanelor juridice.

În primul rând, în această locație suntem un centru de instalații, nu suntem doar un magazin sau depozit de instalații. Oferim consultanță clienților, garanție și post garanție, avem service-ul nostru, avem referenți tehnici. Dumneavoastră veniți cu un proiect, iar noi vă dăm soluțiile cele mai optime. Ne adresăm firmelor de instalații, profesioniștilor, firmelor de construcții și oricăror alte întreprinderi care au nevoie de produse de instalații. Ne dorim și un parteneriat cu instalatorii din zonă, pe termeni lung, pentru că prin intermediul dumnealor ajungem să satisfacem nevoile clienților noștri. Nu în ultimul rând, avem o atenție specială pentru instituțiile publice – primării, școli etc, suntem prezenți pe SEAP -, și le suntem alături cu firma noastră integrată de consultanță, în grupul nostru de firme. De asemenea, implementăm și programe prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), pentru panouri fotovoltaice, pentru Casa Verde – oferind consultanță de la realizarea proiectului până la implementarea acestuia”, afirmă Ciprian Ilisei, director al companiei.

Cu ocazia inaugurării, joi, pentru fiecare 5.000 de lei cheltuiți în magazinul Kazan s-au oferit vouchere cadou în valoare de 500 lei. Clienții vor fi așteptați și cu alte oferte speciale în perioada următoare și pot găsi aici game de produse la cel mai bun preț de pe piață, afirmă reprezentanții companiei.

Magazinul Kazan de pe strada Ștefan cel Mare din Roman este deschis de luni până vineri între orele 8-18, dar și sâmbăta și duminica, între orele 8-13. Call-center-ul Kazan este permanent la dispoziția clienților, iar pe site-ul companiei un operator de chat este disponibil în timpul orelor de lucru.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0