Prima paginăSocial

S-a deschis Festivalul tradițional al meșteșugarilor, în centrul Romanului

S-a deschis Festivalul tradițional al meșteșugarilor, în centrul Romanului

Dimensiune text

 

 

Cu ocazia Zilelor Municipiului Roman, numeroși comercianți sunt prezenți în Piața „Roman Vodă” din centrul orașului, la Festivalul tradițional al meșteșugarilor. La standurile amenajate în zona statuii lui Roman Mușat, precum și pe aleea ce duce spre Colegiul Național „Roman-Vodă”, romașcanii pot găsi, ca în fiecare an, produse alimentare, obiecte de îmbrăcăminte, produse tradiționale, etc, dar și terase de alimentație publică.

Primarul Lucian Micu, alături de viceprimarul Roxana Iorga, a inaugurat vineri dimineață, 18 mai, ediția din acest an a Festivalul tradițional al meșteșugarilor. Primarul a cumpărat câteva produse, le-a urat „vânzare bună” comercianților prezenți la Roman și a stat de vorbă cu aceștia.

„Iată-ne la inaugurarea târgului organizat cu ocazia Zilelor Municipiului Roman, ne bucurăm de o prezență masivă din partea comercianților, ceea ce ne bucură, înseamnă că există atractivitate pentru Roman și pentru locuitorii municipiului și sunt convins că cei care vor dori să cumpere fie produse tradiționale, produse alimentare, fie produse industriale, vor avea o gamă variată și o ofertă bogată din care să își poată alege ceea ce își dorește fiecare. Suntem bucuroși, de asemenea, că vremea este de partea noastră și sunt convins că toate manifestările pe care le propunem romașcanilor vor avea succes. Este un element de noutate faptul că nu mai închidem ziua circulația în centru în perioada Zilelor Municipiului, de aceea există aparent o zonă mai aglomerată, însă sunt convins că, odată cu proiectul de extindere a parcării din Piața «Roman Vodă», ulterior lucrurile vor sta mult mai bine și soluția va fi mai aerisită. Desigur, această aglomerare apare și din dorința comercianților de a fi prezenți la Roman și acest lucru nu poate decât să ne bucure, pentru ca romașcanii să poată să își aleagă ceea ce își doresc”, a afirmat primarul Lucian Micu.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0