Romașcanul Gheorghe Oprea, numit la conducerea Fiscului din Neamț

HomeEconomie

Romașcanul Gheorghe Oprea, numit la conducerea Fiscului din Neamț

 

Începând de marți, 31 octombrie, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Neamț are un nou șef, în persoana romașcanului Gheorghe Oprea. Acesta îl urmează în funcție pe Ștefan Rusu, care a condus Fiscul nemțean în regim de interimat.

„Șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice a fost numit prin ordin al președintelui ANAF (n.r. – Agenția Națională de Administrare Fiscală) în data de 31 octombrie, în persoana domnului Gheorghe Oprea. Domnul Oprea este din cadrul sistemului, a lucrat în Inspecția Fiscală la Serviciul Fiscal Municipal Roman. Numirea este făcută cu delegație, pentru o perioadă de șase luni”, a afirmat Dan Gheorghiu, șeful Biroului Comunicare și servicii interne din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Neamț.

Întrebat despre planurile și măsurile pe care le va lua în noua calitate, Gheorghe Oprea s-a mulțumit să spună doar atât: „Doresc un parteneriat cât mai solid și cât mai viabil între Administrație și agenții economici”.

Gheorghe Oprea este născut la Roman la 20 septembrie 1964 și a devenit cunoscut opiniei publice după ce a candidat la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Roman din luna iunie a anului 2016. Povestea de viață a noului director al Fiscului nemțean a fost publicată în Ziarul de Roman, la acel moment, și poate fi citită aici: episodul I, episodul II, episodul III.

 

Foto: Facebook / Gheorghe Oprea

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1