Home

Romaşcanul Constantin Drugă este dorit de SC Bacău

Fotbalistul de la SCM Petrotub Roman este aşteptat luni, 12 ianuarie, şi la întrunirea lotului băcăuan.

Constantin DrugăMişcările de „trupe” din perioada vacanţei de iarnă, în fotbalul românesc, au început imediat ce s-a încheiat turul sau chiar mai devreme, cel puţin în ce priveşte discuţiile. Mai noi sau mai vechi, cluburile cu potenţă financiară încearcă să-şi completeze lotul cu jucători de valoare. Constantin „Dudu” Drugă, component al lotului SCM Petrotub Roman, este unul dintre fotbaliştii cu o cotă peste nivelul Ligii a treia. Fotbalistul romaşcan în vârstă de 24 de ani se află în tratative cu Sport Club Bacău, în aceste zile premergătoare începerii pregătirilor de iarnă. Mijlocaş sau fundaş stânga, inclusiv cu veleităţi de atacant şi cu calităţi în ce priveşte forţa şi precizia şutului, Drugă este dorit acum de Sport Club Bacău. Primul său transfer de la SCM Petrotub a fost cel de acum trei ani, la Ceahlăul Piatra Neamţ, în prima ligă. În turul campionatului 2014-2015 al Ligii a treia a revenit şi a jucat la SCM Petrotub Roman, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Între timp, până la reîntoarcerea în Roman, Drugă a jucat şi la FC Botoşani.

Maricel Benchea (preşedinte la SCM Petrotub Roman): „În 12 ianuarie ne vom întâlni şi vom purta o discuţie cu fiecare dintre componenţii lotului. Până luni vom avea şi o întrunire a Consiliului Director, temele fiind viitorul lot şi desemnarea unui nou antrenor. Acestea depind de bugetul care va fi hotărât în şedinţa Consiliului Local. Pentru Drugă n-am primit solicitare oficială de la nimeni în privinţa unui transfer. Oricum, noi nu ne dezicem de cele spuse până acum. Orice solicitare de la cluburi de liga întâi sau a doua va fi de bun augur. Analizăm şi decidem. Este vorba de cerere şi ofertă”.

Cristi Popovici (antrenor la SC Bacău): „Noi am vrea să-l aducem în Bacău şi îl aşteptăm la întrunirea din 12 ianuarie. Sunt de rezolvat probleme în privinţa transferului, dacă acesta va fi posibil. Este vorba de raportul calitate-preţ. În ce priveşte calitatea, sunt lămurit. Am lucrat cu Drugă şi la Botoşani şi a fost titular. Vom vedea în ce stadiu de pregătire se află. Mi-e greu să cred că nu va corespunde. Deocamdată, îl aşteptăm”.

Comentarii

WORDPRESS: 0