Prima paginăSocial

Romașcanul Bogdan Alecsandru se alătură echipei Observator, la Antena 1

Romașcanul Bogdan Alecsandru se alătură echipei Observator, la Antena 1

Dimensiune text

 

 

Începând din acest week-end, Bogdan Alecsandru se alătură echipei de ştiri de la Antena 1, prezentând, împreună cu Iuliana Pepene, Observator 06 Week-end, anunță un comunicat al postului de televiziune.

Originar din Roman, Bogdan Alecsandru are peste 15 ani de presă și a lucrat la România TV din decembrie 2011 până anul acesta. Este absolvent al Colegiului Național „Roman-Vodă” din Roman și are studii în Științe politice, marketing politic și comunicare, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A început la Iași, cu radio, apoi a intrat în televiziune, la Tele M Iași și TVR Iași.

Cu peste un deceniu de experienţă în radio şi televiziune, Bogdan spune despre el că le-a cam încercat pe toate: „După ce am trecut prin 10 ani de radio, în paralel cu mai bine de 10 de televiziune, am realizat programe, am fost producător, voiceover, ulterior prezentator și moderator la o televiziune de știri și am studiat și Comunicarea politică, ajungând la concluzia că domeniul prim în interesele mele profesionale este cel al știrilor. (…) Observator este un produs media ce se diferențiază de altele de pe piață televiziunilor prin calitatea și implicarea totală a echipei care lucrează pentru construirea, cărămidă cu cărămidă, a ceea ce reprezintă jurnalele de știri ale Antenei 1. Apoi, cred cu tărie că venirea mea aici va fi un plus și voi face tot posibilul să pun, la rândul meu, o cărămidă care să susțină tot ce vor face colegii mei și de acum încolo, cu pasiune, și se va vedea pe tv”.

Familist convins, Bogdan nu se dă în lături de la activităţile casnice. „Tată a doi copii, locatar de bloc, plătitor de taxe şi impozite, client al supermaketurilor şi al pieţelor, mai puţin negociator, enervat de trafic, dar iubitor de aglomerația orașelor, predictibil în cheltuieli, dar nu zgârcit. Pasionat de bucătărie, care este sufletul casei. Mereu cu gândul la Italia și la mâncarea de acolo. Un om normal, cu așteptări, dorințe, dezamăgiri şi împliniri!”, aceasta este descrierea pe care prezentatorul Antenei şi-o face singur.

 

 

Foto: Bogdan Alecsandru și Iuliana Pepene (Antena 1)

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0