Prima paginăActualitate

Romașcanii vând terenuri Primăriei Roman

Romașcanii vând terenuri Primăriei Roman

Dimensiune text

 

În această săptămână, primarul Lucian Micu a susținut audiențele bilunare, de data această fiind înregistrat un număr aproape record de persoane care au dorit să discute personal cu edilul pentru rezolvarea unor probleme. Ca de obicei, cei care vin în audiență solicită un loc de muncă sau o locuință. Pe lângă aceștia, la audiențele din această săptămână, un cetățean a oferit Primăriei spre vânzare un teren pe care l-a primit ca retrocedare și care poate fi utilizat de administrația locală pentru amenajarea de parcări.

Joi, 13 iulie, primarul Lucian Micu a acordat audiențe, pentru a discuta personal cu acesta înscriindu-se 17 cetățeni. „Pe probleme de urbanism, cei prezenți la audiențe au propus vânzarea către Primărie a unui teren, situat în zonă centrală, ce s-ar preta pentru amenajarea unor noi locuri de parcare. Trei persoane au solicitat un loc de muncă, oferindu-li-se lista cu cele peste 150 de posturi disponibile în documentele Agenției Locale de Ocupare a Forței de Muncă. Două persoane au solicitat amenajarea, în Aprodu Arbore și Miron Costin, de parcări cu plată pentru locatari. Mai mulți cetățeni au cerut o locuință socială, însă, din păcate, la această oră nu există nicio locuință disponibilă, dar cererile acestora au fost trecute pe lista de solicitări. O persoană a solicitat ajutor de urgență pentru a suporta costurile unei intervenții medicale. Mai mulți cetățeni au reclamat comportamentul taximetriștilor care staționează în zona Școlii nr. 8, săptămâna viitoare urmând ca primarul Lucian Micu să discute cu aceștia pentru a le solicita să îi respecte pe cetățenii care locuiesc în zonă și să evite să mai creeze disconfort”, au declarat reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Primarul Lucian Micu acordă audiențe în ziua de joi în prima şi în a treia săptămână a fiecărei luni, începând cu ora 10.00, înscrierile fiind făcute în prima zi a săptămânii, la Biroul Unic.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0