Prima paginăSocialTimp liber

Romașcanii se pot înscrie în concursul „Spiritul Crăciunului, la Roman”

Romașcanii se pot înscrie în concursul „Spiritul Crăciunului, la Roman”

Dimensiune text

 

 

Luni, 10 decembrie, Primăria municipiului Roman a lansat o nouă ediție a concursului organizat în mediul online prin care vrea să-i răsplătească pe romașcanii care își împodobesc cel mai frumos casele sau locul de muncă, în spiritul sărbătorilor de Crăciun. Concursul se numește în acest an „Spiritul Crăciunului, la Roman” și la el se pot înscrie atât persoanele fizice, cât și agenții economici, termenul limită fiind 17 decembrie.

Înscrierile se fac pe grupul deschis creat pe Facebook „Spiritul Crăciunului, la Roman” (https://www.facebook.com/groups/487429054990708/), unde veți putea încărca maximum 3 fotografii sau imagini video, prin care să le arătați tuturor modul în care ați împodobit vitrina, curtea, balconul, fereastra camerei sau casa scării. Cei care vor primi cele mai multe aprecieri vor fi desemnați câștigători și vor fi premiați pe 19 decembrie, în ședința festivă a Consiliului Local.

„Vrem să îi răsplătim și în acest an pe cei care vor amenaja cât mai frumos fie balconul, fie spațiul comercial, fie casa, iar ca element de noutate ne-am gândit să introducem și ornarea celei mai frumoase scări de bloc, credem noi că și aici unde există condominii, asociațiile de proprietari sau cei de pe o anumită scară pot face un efort comun. Așteptăm până pe data de 17 decembrie pozele romașcanilor care doresc să se înscrie în acest concurs, iar pe 19 decembrie, când vom avea ședința festivă de Consiliu Local, îi vom invita pe câștigători alături de noi și îi vom premia, așa cum am făcut și anul trecut”, a afirmat primarul Lucian Micu.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0