HomeSocialReligie

Romaşcanii pleacă în pelerinaj la mormântul lui Arsenie Boca

Centrul de Pelerinaje „Sfântul Antipa” din cadrul Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului pregăteşte, pentru perioada 27-28 noiembrie, un pelerinaj la mormântul părintelui Arsenie Boca, de la Mănăstirea Prislop din judeţul Hunedoara.

„Avem foarte multe solicitări din partea credincioşilor din Roman pentru a merge în pelerinaj la mormântul duhovnicului Arsenie Boca, fost stareţ al mănăstirii din Țara Haţegului şi una dintre cele mai iubite personalităţi ale ortodoxiei româneşti. Pentru acest pelerinaj s-au înscris 20 de romaşcani, dar avem disponibile încă 20 de locuri. Transportul, cazarea şi masa se ridică la 225 de lei de persoană”, a precizat preotul Florin Aurel Țuscanu, directorul Centrului de Pelerinaje „Sfântul Antipa”. Părintele Arsenie Boca a fost unul dintre martirii închisorilor din regimul comunist. După moartea sa, în anul 1989, Mănăstirea Prislop, unde a fost înmormântat, a devenit loc de pelerinaj pentru creştinii din toate zonele ţării.

Comentarii

WORDPRESS: 3
 • baraba 10 ani ago

  Cum se imbogatesc altii pe spatele unor oameni naivi care cred in moaste,dar nai ce sa la faci ,nu poti sa le scoti prostia din cap.

  • pedros 10 ani ago

   „barabas” ai oarece deficiente de exprimare,in scris in limba „neaosa” ! Dar nu asta e problema ta, cea mai mare ! Oare care-ar fi ? Nu sunt un om cu interese in turism , sunt nascut in Roman .

 • ioan 10 ani ago

  dar ce naivi si fraieri sunt ca pupa toti moastele ,unul eate bolnav de tbc,unul are un herpes, altul cine stie ce purtator de microbi este si pun gura ca netotii unul dupa altul .Ministerul sanatatii nu zice nimic,e orb……focar de imbolnavire oameni buni.Un mod foarte crestinesc de a aduna bani de la amaratii de romani care merg ca oile si umplu buzunarele CELOR CARE PROPOVADUIESC CUVANTUL LUI DUMNEZEU……HALAL MOD DE A FACE ROST DE BANI …..bineinteles neimpozabili