Romașcanii cer de la primărie locuri de muncă și locuințe

HomeSocial

Romașcanii cer de la primărie locuri de muncă și locuințe

 

primaria-romanÎn această săptămână a fost rândul primarului Lucian Micu să acorde audiențe romașcanilor care nu au reușit să-și rezolve problemele apelând la funcționarii din instituțiile statului. Unele probleme au fost rezolvate punctual, cu angajații serviciilor de specialitate, dar pentru altele, cum ar fi găsirea unui loc de muncă sau a unei locuințe, nu se găsesc ușor soluții.

„Primarul Lucian Micu a fost prezent joi, 16 februarie, la programul de audienţe. 12 romaşcani s-au înscris la începutul săptămânii, la Biroul Unic, pentru a discuta personal cu edilul. Ca de fiecare dată, problemele au fost din cele mai diverse, de la necesitatea găsirii unui loc de muncă şi până la probleme ce ţin de titlurile de proprietate. Un romaşcan a cerut sprijin pentru refacerea acoperişului la blocul 15, scara C, din Ştefan cel Mare, unde sunt infiltraţii, iar autorităţile au promis refacerea terasei în această primăvară, la fel cum, anul trecut, s-a refăcut şi pentru scara D a aceluiaşi bloc. O bătrână a solicitat un ajutor pentru achiziţia de lemne de foc, neavând niciun venit. Pentru cei care solicită acum acordarea unui locuinţe sociale, administraţia publică locală nu deţine la acest moment apartamente ce pot fi oferite cu chirie. Celor care au cerut un loc de muncă li s-a prezentat oferta Agenţiei Locale de Ocupare a Forţei de Muncă”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Roman.

Primarul Lucian Micu acordă audiențe în ziua de joi în prima şi în a treia săptămână a fiecărei luni, începând cu ora 10.00, în timp ce viceprimarul Roxana Iorga stă la dispoziția cetățenilor în ziua de joi în doua şi în a patra săptămână a fiecărei luni, începând cu ora 12.00. Înscrierile se fac în prima zi a săptămânii, la Biroul Unic din cadrul instituției.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0