Romașcanii au protestat împotriva Legilor Justiției

HomeActualitate

Romașcanii au protestat împotriva Legilor Justiției

 

Sub sloganul „Nu vrem să fim o nație de hoți”, în jur de 40-50 de romașcani, tineri și mai puțin tineri, au ieșit duminică seară, 5 noiembrie, în Piața „Roman Vodă” pentru a-și manifesta nemulțumirea legată de Legile Justiției.

„Romașcanii au fost solidari cu restul românilor care, în această seară, timp de două ore, au transmis lumii întregi că NU VREM SĂ FIM O NAȚIE DE HOȚI! Modificările propuse de Guvern dărâmă independența justiției. Acțiunile de acum sunt chiar mai grave ca OUG 13. A venit momentul să ne implicăm cu toții pentru o justiție independentă”, au scris organizatorii și participanții pe pagina evenimentului.

 

Evenimente similare au avut loc și în alte orașe din țară, dar în marile centre numărul participanților a fost mult mai însemnat. Oricum, organizatorii s-au declarat mulțumiți de ecoul Romanului, care s-a alăturat vocilor celorlalți români care consideră că modificările aduse Legilor Justiției nu sunt în favoarea democrației și a cetățenilor în general.

Vineri, Guvernul urma să se pronunțe asupra Legilor Justiției, dar și a modificărilor fiscale, însă au amânat ședința pentru ziua de luni. Luni, ședința de Guvern nu a mai avut loc.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0