Romașcani reţinuţi pentru trafic şi deţinere de droguri

HomeActualitate

Romașcani reţinuţi pentru trafic şi deţinere de droguri

 

 

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Neamț și procurorii au depistat un bărbat care deţinea asupra sa zece grame de substanţă cu aspect de cannabis. Doi bărbaţi au fost introduşi în arestul IPJ Neamţ.

Joi, 21 februarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamţ, sub coordonarea procurorului Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Neamţ, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au acţionat pe linia combaterii traficului ilicit de droguri de risc şi de mare risc. La activitate au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ. Neamţ.

Conform IPJ Neamț, poliţiştii au depistat un bărbat de 34 de ani, din Roman, care deţinea asupra sa 10 grame substanţa cu aspect de cannabis, în vederea comercializării. „Fiind efectuate percheziţii atât la domiciliul acestuia, cât şi la domiciliile altor doi bărbaţi de 26, respectiv 37 de ani, ambii din Roman, poliţiştii au identificat 500 de grame de substanţă cu aspect de cannabis şi 30 de grame de substanţă cu aspect de rezină de cannabis – haşiş. În vederea continuării cercetărilor pentru a se stabili întreaga activitate infracțională în cauză, alte zece persoane au fost conduse la sediul  DIICOT – Biroul Teritorial Neamţ pentru a fi audiate”, informează IPJ Neamț.

Faţă de bărbatul de 34 de ani şi faţă de cel de 37 de ani, procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0