Romașcani premiați la județeana de fizică

Elevii nemțeni nu au fost prea inspirați la ultima ediție a olimpiadei județene de fizică. Nici un elev din Roman nu a prins lotul județean pentru faza națională a olimpiadei, cei mai mulți dintre romașcanii care s-au făcut remarcați obținînd premiul III și mențiuni.

 

 

La clasa a VI-a, unde au fost și cei mai mulți participanți, s-au obținut trei premii III și opt mențiuni. Premiile au fost obținute de Claudia Mircea (profesor Cristina Radu) și Ștefan Stafie (profesor Gheorghe Irimia) de la Colegiul Național „Roman-Vodă”, și de Gabriel Diac (profesor Angela Vacaru), de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani. Mențiuni au obținut Diana Plai, Vlad Avădănii, Andrei Manolache, Răzvan Păduraru și Dalia Aniței, de la Colegiul Național „Roman-Vodă”, elevii profesoarei Cristina Radu, Victor Stanciu, Ana Maria Iamandi și Lucia Balint, de la Școala „Alexandru Ioan Cuza”, elevii profesoarei Maria Tronciu. La clasa a VII-a, romașcanii au obținut un premiu II, prin Ștefan Mănescu, de la Școala „Vasile Alecsandri”, elevul profesoarei Tereza Vacaru, și mențiuni, pentru Paul Balint, Școala „Alexandru Ioan Cuza”, profesor Maria Tronciu, Alexandru Andrieș, de la Colegiul Național „Roman-Vodă”, profesor Mircea Gligor, Andrada Eva, de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”, din Săbăoani, profesor Angela Vacaru, Simona Enășoae, de la Școala Gherăești, profesor Lucica Burcă, Dorin Geman de la Școala „Vasile Alecsandri” (profesor Tereza Vacaru), Emanuela Susanu, de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” (profesor Angela Vacaru), și Radu Lipan, de la Școala „Vasile Alecsandri”, profesor Radu Murdzeck.

La clasa a IX-a, cel mai bine s-au clasat Ciprian Știrbu și Ovidiu Chile, de la Colegiul Național „Roman-Vodă”, profesori Ana Irimia și Constantin Ostafe. Mențiuni au obținut Bianca Blezniuc, Monica Lupușoru (elevele profesoarei Ana Irimia) și Andreea Farcaș (profesor Constantin Ostafe). La clasa a X-a, romașcanii au obținut un premiu II, prin Vlad Iulian Ilie (profesor Mircea Gligor), un premiu III, prin Marin Trofin (profesor Gheorghe Irimia), și trei mențiuni, prin Iuliana Amariei (profesor Ana Irimia) și Alexandru Gripcă și Adrian Bujor (profesor Gheorghe Irimia).

La clasa a XI-a, bilanțul romașcanilor este de doar o mențiune, prin Mihai Spătariu (profesor Mircea Gligor), iar la clasa a XII-a s-au obținut două mențiuni, prin April Corcaci și Eduard Duma, elevii profesorilor Romeo Merfea și Gheorghe Irimia.


COMENTARII

WORDPRESS: 0