Prima paginăInedit

Romașcani în competiția Red Bull #canyoumakeit

Dimensiune text

Trei prieteni romașcani, studenți la Iași, s-au înscris într-o competiție organizată de Red Bull, #canyoumakeit, și au nevoie de cât mai multe voturi pentru a și câștiga. Filmul de prezentare propus de Brândușa, Bogdan și Ionuț a fost filmat în Parcul Municipal din Roman, iar provocarea finală este aceea de a traversa Europa în șapte zile folosind ca metodă de plată cutii cu Red Bull.

Cine sunt romașcanii

Toți cei trei tineri romașcani au 20 de ani, iar echipa lor se numeşte „The Explorers”. Brândușa Bodron reprezintă în această competiție “The good”, Ionuț Lupu este “The lost”, iar Bogdan Botezatu este “The bad”. În imaginile video filmate în Parcul de la Roman, Ionuț este căutat de cei doi coechipieri, iar informațiile despre “dispărut” sunt răsplătite cu doze de Red Bull, parte a regulilor competiției.

“Noi suntem trei prieteni din Roman, fiind studenți la Iași. Suntem plini de energie, dornici de aventură și de a face ceva nou în fiecare zi. Pentru a ajunge în finală, avem nevoie de voturi pentru a intra în primele 16 echipe din România, apoi un juriu Red Bull va selecta patru echipe. Din echipa noastră fac parte Brândușa Bodron, studentă la UMF – secția Bioinginerie, și Bogdan Botezatu, student la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației. Eu sunt student la Facultatea de Textile-Pielărie și Management Industrial. Credeți că ne puteți ajuta cu un share?”, ne-a povestit Ionuț Lungu

Îi puteţi vota pe cei trei accesând următorul link:
https://www.redbullcanyoumakeit.com/ro/applications/5004/.

În ce constă competiția

Concursul Red Bull constă în aceea că 165 de echipe de studenți din peste 50 de țări de pe întreg mapamondul vor avea la dispoziție şapte zile pentru a traversa Europa, folosind numai doze de Red Bull ca mijloc de plată. „Vorbim de o călătorie plină de farmec, încărcată de aventură, dar care, în egală măsură, necesită și strategie”, spun romașcanii.

Cei care vor să-i încurajeze o pot face accesând link-ul de mai sus și votând echipa de la Roman, care, în acest moment, a acumulat peste 1.800 de voturi.

Aici puteți urmări și imaginile video cu care aceștia s-au înscris în competiție:

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0