Prima paginăEducatie

Romașcani buni la matematică

Dimensiune text

Romașcanii s-au clasat pe primele locuri la faza județeană a olimpiadei de matematică.

 

 

Matematica s-a dovedit a fi punctul tare al elevilor romașcani. La faza județeană a olimpiadei de matematică, desfășurată sîmbătă la Piatra Neamț, matematicienii romașcani s-au clasat pe locuri fruntașe.
Astfel, la clasa a V-a, Andrew Okukura, de la Colegiul Național „Roman-Vodă” (profesor Mihaela Pîslaru), a obținut al doilea punctaj, iar colegul său de clasă Flaviu Crăciun – al șaselea punctaj.
La clasa a VI-a, cel mai bun din județ s-a dovedit a fi Victor Nicolae Stanciu, de la Școala „Alexandru Ioan Cuza” (profesor Anca Leoreanu).
La clasa a VII-a s-a remarcat Ștefan Mănescu, de la Școala „Vasile Alecsandri” (profesor Maria Gheorghiu), care a obținut al doilea punctaj la nivel județean, iar la clasa a VIII-a un rezultat foarte bun a obținut Elena Dorina Crăciun, de la Școala „Vasile Alecsandri” (profesor Maria Gheorghiu), clasată a cincea.

La liceu, romașcanii au obținut două locuri I, prin Ciprian Știrbu, la clasa a IX-a (profesor Gabriel Constantin) și prin Crenguța Băcăoanu, clasa a XII-a (profesor Marian Ursărescu).
La clasa a X-a, cel mai bine s-a prezentat Vlad Iulian Ilie (profesor Marian Ursărescu), care s-a clasat al treilea.

COMENTARII

WORDPRESS: 0