Romașcani arestați pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului

HomeActualitate

Romașcani arestați pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului

 

 

Marți, 28 august, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile a doi bărbați, ambii din Roman, cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

Conform IPJ Neamț, în fapt, în noaptea de 26 spre 27 august, în jurul orelor 1.00, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Roman a depistat pe bulevardul Republicii, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Roman, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de peste 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată poliţiştii au constatat că acesta avea permisul de conducere reţinut din anul 2017, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

De asemenea, în noaptea de 25 spre 26 august, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Roman a depistat un tânăr de 25 de ani, din Roman, care conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din Roman, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat alcoolscopic, a rezultat o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au stabilit că acesta avea reținut permisul de conducere de la finalul anului 2017, pentru comiterea unei infracţiuni similare, mai precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0