Prima paginăActualitate

Romașcan reţinut pentru violenţă în familie

Romașcan reţinut pentru violenţă în familie

Dimensiune text

 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un tânăr din Roman, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Marți, 4 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că o femeie de 40 de ani a fost agresată fizic de concubinul său. „Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri, un tânăr de 27 de ani, din Roman, ar fi lovit-o cu pumnii și cu un obiect contondent pe concubina sa, în vârstă de 40 de ani, din Dulcești. În urma celor întâmplate, femeia a suferit leziuni, fapt pentru care a fost transportată la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate. Cel în cauză a fost identificat imediat de polițiști și condus la sediul poliției. În urma administrării probatoriului, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie”, informează IPJ Neamț.

Miercuri, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0