Prima paginăActualitate

Romanul, pe primul loc în competiția „Bucurie în mișcare”

Romanul, pe primul loc în competiția „Bucurie în mișcare”

Dimensiune text

 

 

24 de orașe din România, printre care și Romanul, participă la competiția „Bucurie în mișcare”, ce se desfășoară în perioada 1-15 martie. Și romașcanii sunt interesați de această activitate, participanții de până acum acumulând peste 2.400 de puncte pentru Roman, ceea ce plasează orașul nostru pe primul loc, având șansa de a beneficia de organizarea în municipiu a Festivalului Bucurie în Mișcare, ediția 2018.

Participanții sunt recompensați și cu premii, cum ar fi  unul dintre cele cinci weekend-uri all inclusive la Phoenicia Holiday Resort Mamaia sau unul dintre cele 50 de pachete de nutriție sportivă. „În cadrul acestui program promovăm și încurajăm orice tip de mișcare: joaca în familie, sporturile de echipă, fuga în jurul blocului sau alergatul pe pistă, ciclismul sau dansul în multele sale forme, plimbarea prin parc sau urcarea scărilor, mersul pe role sau pe trotinetă, schiul sau snowboard-ul, baschetul sau voleiul, ora de arte marțiale sau cea de cățărare… plus multe altele. Un utilizator poate avea până la maxim 5 postări pe zi pe platforma Instagram și 5 postări pe zi pe platforma Facebook. Deci un număr maxim de 10 postări pe zi. Fiecare postare validă va aduce 10 puncte orașului susținut în campanie. Primele 3 orașe cu numărul cel mai mare de puncte din fiecare grupă vor fi orașele care vor găzdui evenimentele Bucurie în Mișcare 2018”, anunță organizatorii pe pagina oficială a evenimentului, https://bucurieinmiscare.ro.

La concurs pot participa doar persoanele care au minim 16 ani, dețin un cont de Instagram sau de Facebook. Este de reținut faptul că cei care vor să participe la competiție trebuie să posteze poza sau clipul pe conturile de Instagram sau Facebook însoțite de tag BucurieInMiscareRomania pe poză și numele orașului pe care îl susține.

Și primarul Lucian Micu i-a încurajat pe romașcani să participe să facă sport, dar și să se înscrie în competiția națională: „Vă invit să ne susținem orașul în competiția «Bucurie în mișcare», ce se desfășoară în perioada 1-15 martie. Romanul face parte din grupa D a concursului, situându-se în acest moment pe primul loc. Putem și noi contribui să acumulăm și mai multe puncte, făcând mișcare. Așa că fă-ți un selfie sau roagă pe cineva să imortalizeze momentul și apoi postează imaginea sau clipul video cu tag @BucurieInMiscareRomania pe poză și numele orașului – Roman, în descrierea pozei. În urma acestei competiții se vor decide cele 12 orașe gazdă ale evenimentelor «Bucurie în Mișcare» 2018. Festivalul «Bucurie în mișcare» 2018 se desfășoară în perioada 5 mai – 10 iunie 2018, iar Romanul are șansa să fie gazdă poate chiar de Zilele municipiului. Vă recomand să faceți mișcare și, de ce nu, să vă lăudați cu acest lucru pentru a-i molipsi și pe cei din jur”.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți accesând următoarea adresă: https://bucurieinmiscare.ro.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0