Prima paginăEducatie

„Roman-Vodă” a câștigat campania „Profi te premiază”

Dimensiune text

Colegiul Național „Roman-Vodă” se numără printre cele 126 de școli din țară care vor fi premiate în cadrul celei de-a doua ediții a campaniei „Profi te premiază”, organizată de SC Profi Rom Food, SRL, pe teritoriul întregii țări.

 

 

Premiul ce va fi primit de colegiul romașcan constă în dotarea unui laborator IT cu un server, 15 notebook-uri și echipament Wi-Fi necesar conectării la rețeaua de internet. Colegiul Național „Roman-Vodă” s-a numărat și anul trecut printre câștigătorii campaniei. „Mulțumesc tuturor celor care au votat școala noastră. Acest premiu este dovada spiritului de echipă care caracterizează școala noastră”, a spus profesoara Mihaela Tanovici, directorul Colegiului Național „Roman-Vodă”. Școala romașcană a fost desemnată câștigătoare după centralizarea opțiunilor exprimate de cumpărătorii care au trecut pragul magazinului Profi din Roman. Aceștia au putut vota școala preferată pe baza bonului primit la casa de marcat, donând punctele obținute la cumpărături unei școli din oraș. Premiile vor fi înmânate reprezentanților școlii, în cadrul unei reuniuni oficiale la care vor fi prezenți și reprezentanți ai Ministerului Educației.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 4
 • eu 9 ani

  ce surpriza…tot Roman Voda a casigat ceva ce deja are in dotare.si sunt poate licee mult mai nevoiase la capitolul asta!!!Masluire pe fata!!!!!!!!!!

  • elev 9 ani

   Nu. Gresit. Actiune mediatizata, elevi si profesori implicati. Pe ceilalti cine nu i-a lasat sa se implice sau (sa masluiasca) asa cum a scris anteriorul postac?

  • elev la ROMAN VODA 9 ani

   Daca nu stii despre ce e vorba de ce te bagi? De 3 ori pe sapt. clasa a 12A venea impreuna cu dirigintele si cumpar fiecare cate o prajitura de 60 bani care valora 300 puncte. Roman vodistii cumparau pt. ca doreau dotarea acestei scoli cu mai multe aparate. In plus, sc.1 era favorizata(mai multi vanzatori avand copii la sc. 1, pastrau tichetele cu puncte si le puneau ei in urna). Deci daca nu stii ce se intampla, nu te mai baga in seama. Sunt curios, tu ai facut macar 1000 de puncte pt. liceul/scoala ta de unde vii?

 • Alex 9 ani

  frumos, foarte frumos!
  am castigat si anul trecut, dar tot cu laptopurile de acasa venim, si majoritatea profilor nici nu le-au vazut pe alea castigate!