Prima paginăActualitateNeamt

Ridicați în grad de Ziua Națională

Dimensiune text

Ziua Națională a României a însemnat și avansări în grad înainte de termen pentru mai mulți pompieri nemțeni.

Doi ofiţeri şi 15 subofiţeri au fost recompensaţi cu înaintarea în grad, înaintea expirării stagiului minim în grad. Căpitanul Sanda Mihaela Baghiu a fost avansată în gradul de maior, locotenentul Ovidiu Buruiană a fost avansat în gradul de căpitan, maistrul militar clasa I Eduard-Daniel Pașparugă a fost avansat în gradul de maistru militar principal, iar plutonierul adjutant Ionel-Costel Chertic și plutonierul adjutant Corneliu Șoancă au fost avansați în gradul de plutonier adjutant şef.

Plutonierul major Mihai Onu a fost ridicat la gradul de plutonier adjutant, iar în gradul de plutonier major au fost avansați plutonierul Ion-Iulian Amariţei, plutonierul Mihai Amariţei, plutonierul Constantin – Cosmin Bostan, plutonierul Dumitru Ciubotariu, plutonierul Nicolae Frăsinel, plutonierul Constantin Mihăiluc, plutonierul Ionuţ Mitrea, plutonierul Dorin Oglinzanu, plutonierul Vasile-Bogdan Pruncu, plutonierul Valentin-Florin Ţaga şi plutonierul Ionuţ-Eusebiu Ţobârnac.

Cu acelaşi prilej, pentru profesionalismul dovedit pe timpul intervenţiilor sau al activităţilor specifice, mai multe cadre militare au primit distincţii onorifice. Emblema de merit „Acţiuni umanitare”, clasa a III-a, a fost oferită căpitanului Constantin-Mihai Parasca  Emblema de merit „Partener pentru ordine şi siguranţă publică”, clasa a III-a, a primit-o Dario Battisti, din Italia, responsabil de misiune din partea Crucii Roşii Italiene. Placheta onorifică a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă a fost oferită căpitanului Adrian Constantin și locotenentului Ramona-Gabriela Ursu, iar plutonierul adjutant Costinel-Giani Secure, plutonierul Marian Huian și srgentul major Florin-Sebastian Asmarandei au primit distincții de serviciu.

Partajează articolul
Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0