Reținut pentru că și-a bătut concubina și pe copiii săi

HomeActualitate

Reținut pentru că și-a bătut concubina și pe copiii săi

Un bărbat de 44 de ani, din Oniceni, a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și amenințare. Judecătorii au decis eliberarea lui sub control judiciar.

La finele săptămânii, poliștii l-au reținut, pentru 24 de ore, pe bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și amenințare. ”Din investigațiile efectuate a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi, bărbatul în cauză, din Oniceni, ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sa, de 40 de ani. De asemenea, acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență atât pe aceasta cât și pe copii săi. În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor. În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț”, se arată în comunicatul IPJ Neamț.

La data de 10 octombrie a.c., cel în cauză a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă măsura preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile. 

Comentarii

WORDPRESS: 0