Retailerul german de îmbrăcăminte KiK deschide primul magazin în județul Neamț

HomeEconomie

Retailerul german de îmbrăcăminte KiK deschide primul magazin în județul Neamț

 

 

KiK, unul dintre cei mai mari retaileri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, va deschide marți, 2 octombrie, primul magazin din județul Neamț, amplasat în complexul Winmarkt, de pe bulevardul Decebal nr. 3 din Piatra Neamț, anunță reprezentanții companiei KiK.

Kik a deschis primul magazin din România pe 21 septembrie, la Oradea, în urma unei investiţii de peste 150.000 de euro, anunţând o extindere rapidă în ţara noastră, până la finele anului fiind programate alte zece deschideri. Compania vizează expansiunea în oraşe cu populaţie de minimum 15.000 de locuitori, dar şi în oraşe mari, cum ar fi Bucureşti. În afară de magazinul din Piatra Neamț, următoarele deschideri de anul acesta sunt planificate în Botoşani, Sighetu Marmaţiei şi Brăila.

Înființat în 1994, KiK Textilien und Non-Food GmbH este unul dintre cei mai mari discounteri de îmbrăcăminte din Germania. Denumirea grupului KiK este acronimul formulei „Kunde ist König” – în limba germană „clientul este rege”. În prezent, operează peste 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania, iar ţinta anunţată este extinderea reţelei la 5.000 de magazine la nivel european. Brandul este prezent şi în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croaţia, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia şi, din 2018, în România.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0